22.12.11

Les elèctriques del Decathlon

El primer que sorprèn de les bicis elèctriques del Decathlon és que no venen amb la marca pròpia de la casa, són b'ebike. Suposo que tot arribarà. El segon detall és que la bateria va muntada al portaequipatges de manera que la geometria de la bici és bastant normal. Hi ha 2 models amb 100 € de diferència que sembla que es diferencien bàsicament en el quadre. La de la foto és el model amb barra alta i preu més car, la b'ebike 7M.
Els principals inconvenients que els hi veig respecte altres models és que semblen pesades, amb autonomia més aviat baixa i amb una bateria que no és d'ions de liti i que només té un any de garantia. El preu però, és contingut.

2 comentaris:

carlos qajaq ha dit...

jo la he probat i es correcta.


bona estetica i millor preu, el que fa que este tipus de vehicles puga ser accesible a molta gent.

acabat molt correcte


Encara aixó, en eixe preu , la bateria no deu de ser massa bona, ni a nivell de durada (vida) ni autonomia. Hi ha que pensar que la bateria costa prou diners, i coneixer la disponibilitat i preu de un altra de recanvi.


Hi ha que dir que esta bici, te el mateix problema que moltes bicis en el motor a la roda. Que el motor actua, en un moment diferent a la pedalada. En lo qual hi ha un retras desde quan apretes el pedal i actua el motor. I el mateix quan deixes de pedalejar. Aixó es nota mes perque el motors electrics donen la força en poca progresivitat.


En tot cas SEMPRE, abans de comprar una electrica....hi ha que probar-la

Bici-Vici ha dit...

Gràcies Carlos.