4.10.10

2a FIRA-CONCENTRACIÓ pel 12 de Desembre 2010

El proper diumenge 12 de desembre de 2010 a les 10 h tindrà lloc la 2a. Fira-Concentració de bicicletes plegables a Vilanova i la Geltrú. Us resprodueixo la informació que he rebut d'aquesta segona edició de la trobada, per a més informació aneu aquí:

La fórmula de Fira-Concentració està pensada perquè el ciclista de plegables vingui a Vilanova i participi en un recorregut urbà d'uns 7 km, sortirem de la zona del llarg Passeig Marítim que tenim la sort de tenir i per carrers de la vila.

També hi participaran les marques més importants de bicicletes amb estands on podrem gaudir de les darreres novetats a la zona del Parc de Ribes Roges.

Hi haurà el sorteig d'una bicicleta plegable entre tots els participants.

L'any passat dintre de la 1a Edició de la Fira-Concentració ens vàrem reunir més d'un centenar de usuaris de plegables

Podrem gaudir de les bicicletes que ens visitin tant de Vilanova com de fora, el mercat i models és tant ampli que segur que quedarem sorpresos de les plegables i les diferents tipologies de màquines que hi han. Al nostre voltant darrerament n'està ple de concentracions, dia de la bici, passejades, trobades, marxes de bicicletes, curses, però lo que no tenim són concentracions de bicis plegables, per això aquesta 2a Edició.

La concentració és exclusiva per bicicletes plegables. Definició de bicicleta plegable feta pel BACC (Bicicleta Club de Catalunya).

Vilanova i la Geltrú està molt ben comunicada per ferrocarril , això permetrà que molta gent pugui plegar la bici al tren i desplegar-la a la nostra ciutat. També la gent de la nostra ciutat podran desplegar la bici i sortir al carrer, per això el nom de la Trobada és DESPLEGA LA BICI A VILANOVA I LA GELTRÚ