8.8.10

Al gener nous capítols de "Carreteres secundàries"

Llegeixo que la xarxa de televisions locals emetrà al gener els nous capítols de ‘Carreteres secundàries’. Ja n'he parlat diverses vegades, però si no heu vist mai aquesta sèrie documental us la recomano: presenta rutes cicloturístiques amb BTT, amb bici de carretera o amb bici plegable, per ciutats, vies verdes i zones naturals de Catalunya. Podeu veure-la en la majoria de televisions locals de l'àrea de Barcelona o potser de forma més pràctica podeu veure els capítols que us facin gràcia per Internet aquí.

I què podrem veure en els nous capítols?
[...] Els nous capítols porten l’espectador a rodar en bicicleta pel Poble Nou i la muntanya de Montjuic de Barcelona, la ciutat de Granollers i part del Vallès Oriental, Santa Coloma de Gramanet i el riu Besòs o Girona, episodis que ja han estat enregistrats.
Entre altres destinacions de les 13 rutes que formaran la tercera temporada del programa, n’hi haurà per primer cop dues fora de Catalunya, concretament al principat d’Andorra. La resta d’episodis es situaran al Penedès, on el programa pedalarà en tàndem al costat dels participants a la tercera trobada d’aquestes peculiars bicicletes, la serralada de Montserrat, Igualada i la comarca de l’Anoia, Viladecans i Gavà o el Baix Ter fins l’Estartit[...].