5.5.08

Iberia cobra 150 Euros per transportar bicicletes

Llegeixo en l'apunt Iberia abusa de los ciclistas que Iberia cobra 150 Euros per transportar bicicletes als seus avions i 20 Euros per una caixa de cartró obligatòria que et venen.

1 comentari:

xavi ha dit...

Respecte aquest post penso que tot plegat és qüestió de perspectiva. Evidentment que per a què aquesta situació canviés hi hauria d'haver un canvi de tendència a nivell internacional favorable als transports no contaminants. D'altra banda està clar que amb l'abaratiment dels vols i la competència de les línies de baix cost, el volum d'equipatge es posiciona com una de les batalles a lliurar per les companyies, en detriment de qui -en aquest cas- vol realitzar un viatge més saludable, i per aquest motiu també entenc que en el preu que es fa pagar als ciclistes que volin amb Iberia no es tingui en compte la seva perspectiva, i encara menys ser conscients que el preu que imposen és abusiu.

Aprofito per a enviar una salutació al creador d'aquest magnífic blog. Fa vora de dos mesos que et segueixo sense excepció i m'encanta la quantitat d'informació que aportes. Salut i fins aviat!