15.5.08

I Marxa en Silenci

El 21 de maig a les 19h des de la plaça Sant Jaume sortira la Primera Marxa en Silenci:
"Des de l'any 2003 es celebra a nivell mundial la "Ride of silence" Per primer cop a Catalunya ens afegim a aquesta iniciativa organitzem la "Marxa en silenci", en memòria de les persones mortes o ferides en accidents amb bicicleta. Pots portar peses de roba o cintes negres, espelmes, pancartes, imprimir el logotip... Peró no es dia de fer sonar els timbres ni crida slogans.

Ens trobarem a la Plaça Sant Jaume de Barcelona a les 19 hores del dia 21 de maig, sortirem amb comitiva silenciosa en memòria de les persones mortes o ferides en accidents amb bicicleta, circularem per les Rambles fins arribar al carrer Diputació, on voltarem per un circuit aprofitant els carrils bici de Diputació i Consell de Cent. No caldrà aturar el transit, no volem trencar el nostre silenci amb els clàxons dels automobilistes emprenyats. Farem diverses voltes per aquest circuit per a completar uns 20 km.

Pots trobar més informació sobre les altres edicions i l'historia d'aquesta marxa a RIDE OF SILENCE"

1 comentari:

Anònim ha dit...

En Medellín, Colombia, donde los taxistas andan con una pistola bajo el asiento por si las moscas. Rodar en bicicleta es una locura. Que será entonces la idea de militar activamente por la movilización en bicicleta.

enBICIate promueve el uso de la bici como medio de transporte cotidiano. Tenemos rutas, mapas, perfiles. Todo lo necesario para que puedas ir rodando

No somos hippies posando de ecologistas, ni niños de buena familia rodando en bicis recién envejecidas, somos obreros, estudiantes, desempleados, repartidores, mensajeros, mecánicos, y trabajadores de todo tipo, que por voluntado o por necesidad, viajamos todos los días SIN CARRO.

Apoya nuestra iniciativa.

Visita nuestra pagina.

http://enbiciate.biketravellers.com