12.6.07

Via Verda de la val de Zafán

Al web del Grup de Cicloturisme de la Farinera he trobat una ressenya amb forces fotografies del nou tram de via verda que s'ha habilitat a l'Aragó com a continuació de les vies verdes del Baix Ebre i de la Terra Alta. El nou tram rep el nom oficial de camino natural de la val de Zafan i consisteix en 30 nous Km que s'afegeixen als 49 que hi ha des de Roquetes fins a Arnes-Lledó. Així ara la Via Verda arriba acondicionada fins a Valljunquera (fins al final del terme municipal).

Si voleu continuar la Via Verda és ciclable al 100% fins a Alcanyís, des de Valljunquera fins a Valdealgorfa (4,5 Km) el ferm és de terra i passarem un túnel de 2 Km! A partir d'aquí continua asfaltat fins a Alcanyís! Tot el tram és un camí rural i podem trobar algun cotxe!

Si voleu continuar fins a la Puebla de Hijar sembla que també és possible i només queden alguns trams discontinus entre la Puebla i Puigmoreno que es poden salvar per camins paral·lels.

El recorregut total des de Roquetes fins a la Puebla de Híjar és de 128 Km.

Ressenya a la Farinera:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Durant uns dies hem pogut gaudir dels espectacular paisatges que en han ofert les comarques del Matarranya, La Terra Alta i El Baix Ebre i de la via verda que uneix aquestes comarques, val a dir que el ferm esta molt i molt be, les estacions no gaire, penso que s’hauria de fer un esforç per poder arreglar-les, però si aixó no es possible, per causes econòmiques, el que si que es necessari, es la visibilitat en els túnels, si la llum elèctrica o solar no funciona, s’hauria de pintar un tros de paret, i una línia al mitg del ferm amb pintura florescent i guanyaríem molta seguretat.
Cordialment
Dolors